skandinaviadating.comDating i Skandinavia og Norden!

Velkommen til skandinaviandating.com

Bli med nå, gratis

Fødselsdato:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har lest bruksvilkårene, retningslinjer for personvern og cookie-policy, jeg forstår og samtykker i dem. Jeg samtykker også i å motta nyhetsbrev, kontooppdateringer, varslinger og kommunikasjon fra andre profiler på e-post, sendt av skandinaviadating.com.

Erik & Christina: «Skandinavia dating passet oss perfekt og vi fant tonen med en gang på vår første date. Vi følte oss begge komfortable med måten tjenesten var lagt opp på og kunne tilnærme hverandre steg for steg. I dag er vi forlovet og planlegger bryllup til sommeren. Vi anbefaler skandinaviadating.com til alle andre som er ute etter et fast, langvarig og seriøst forhold. Her kan du jakte på en fremtidig partner i ditt eget tempo.»

Silje: «Jeg har vært medlem i 5 måneder på Skandivaiadating.com og er storfornøyd med nettstedet. Jeg leter fortsatt etter den rette for meg men er ikke i tvil at jeg har funnet det rette stedet å lete etter min drømmemann. Her opplever jeg å treffe seriøse voksne menn som er ute etter et seriøst forhold. Jeg har opplevd et minimum av slibrige henvendelser i motstetning til hva jeg har erfart på andre dating tjenester. Anbefaler aller seriøse nett datere til å registre en gratis profil.»

Trond: «Det er fantastisk å endelig ha funnet en dating tjeneste hvor damene er åpne for seriøse henvendelser og ikke mistenker alle menn for å være jegere som kun er ute etter uforpliktende sex. Jeg har vært medlem i ca 1 år og har truffet ei jevnaldrende dame de siste 3 månedene. Vi traff hverandre selvfølgelig på Skandinavidating.com og beveger oss mer og mer mot et fast forhold. Dersom det mot formodning ikke skulle bli noe mer mellom oss i fremtiden er jeg sikker på at jeg likevel vil benytte denne tjenesten videre i jakten på min fremtidige kone.»

Velkommen til Skandinavia og Nordens mest spennende dating side for dere som er på jakt etter et seriøst og langvarig forhold. Her kan du finne en date enten i ditt eget land eller i et av de andre Nordiske landene og kan glede deg over det mest moderne innen dating teknologi over internett. Du kan registre deg helt gratis og det er ikke behov for å kjøpe en av våre rimelige medlemspakker før du vil ta direkte kontakt med et annet medlem.

Dating på internett er den store trenden innen dating og tar stadig større og større markedsandeler i forhold til mer tradisjonell dating. Ved å date på denne måten kan du i mye større grad gjøre deg opp en egen mening om potensielle partnere før du eventuelt velger å møte dem og du slipper å måtte forholde deg til mer eller mindre spektakulære og pågående sjekkeforsøk av halvfulle menn eller kvinner slik du opplever ute på byen. Du kan opprette en anonym profil og trenger ikke å avsløre hvem du er før du selv velger å ta steget videre. Du velger selvsagt om du velger profilbilde som kan avsløre din identitet eller ikke men du vil selvsagt oppnå mest interesse ved å vise ansiktet ditt i din profil.

Vi anbefaler forøvrig at du tar deg god tid til å utarbeide din profil og tar deg tid til å gi en god og riktig beskrivelse av deg selv. Dette vil nødvendigvis ikke føre til større interesse men det vil være mye større mulighet for at de som velger å ta kontakt passer sammen med deg. Det å skrive en god profilbeskrivelse viser også at du er seriøs og er en fin måte å få frem at du ikke en utenlandsk svindler som har forsøkt seg med en dårlig oversettelse av profilen via google translate, noe du forøvrig bør være oppmerksom på dersom du kommer over andre mistenkelige profiler med dårlig formulert norsk. Tips oss gjerne om slike mistenkelige profiler da dette er noe hverken vi eller våre medlemmer ønsker.

Dersom Norden ikke er stort nok for deg i din jakt på en ny partner kan du gi CebuDating.org et forsøk. Er du på jakt etter mer nisje sider kan vi nevne pulevenner.com for dem som liker å gå rett på sak, eller nudistdating.info for dem som liker nudisme og ønsker å finne en likesinnet partner.